Whiskyprovning för två i Stockholm

Box Experience

790 kr

Mer info

Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable{mso-style-name:”Normal tabell”;mso-tstyle-rowband-size:0;mso-tstyle-colband-size:0;mso-style-noshow:yes;mso-style-priority:99;mso-style-parent:””;mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;mso-para-margin:0cm;mso-para-margin-bottom:.0001pt;mso-pagination:widow-orphan;font-size:12.0pt;font-family:”Calibri”,sans-serif;mso-ascii-font-family:Calibri;mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-hansi-font-family:Calibri;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;mso-bidi-theme-font:minor-bidi;mso-fareast-language:EN-US;}
Följmed på en spännande Whiskyprovning för två i Stockholm där fokus ligger på attverkligen lära känna den ädla drycken med hjälp av olika teman. Prova minst femolika whiskysorter och lär dig allt du behöver kunna om whisky!
Whiskyprovning för två av minst fem olika whiskysorter
Inspirerande lokaler i Gamla Stan, Stockholm
Lär dig om både historia och om tillverkning
Välj bland olika teman för whiskyprovningen vid bokning
Upplev Whiskyprovning för två i Stockholm Följ med på en spännande whiskyresa under en två timmar lång provning iStockholm. Whisky är precis som öl egentligen en ganska okomplicerad dryck sombestår av få ingredienser med det gyllene kornet som bas. Trots det visardrycken upp en enorm mångfald och komplexitet, vilket många anser är det somgör den så intressant!
Enstor del av förklaringen till detta ligger i processen för destillering, mendet är inte fullt så enkelt. Under whiskyprovningenreder vi därför ut begrepp som mältning, mäskning och lagring samt diskuterardet viktigaste kring dryckens historia och härkomst.Provningen leds av en hängiven whiskykännare som gerpraktisk vägledning inom specifika tekniker för whiskyprovning och delar medsig av sin djupa kunskap och kärlek till drycken. Tillsammansprovar man minst fem olika sorters whisky för att framhäva skillnader ochlikheter, men också för att upptäcka nya smaker och favoriter!
Whiskyprovningarnai Stockholm delas upp i

SKU: 9296601669857634 Category: