Weekend i skärgården – Mys på Utö

Box Experience

3,495 kr

Mer info

Upplev Stockholms skärgård när den är som bäst – Boka en mysig weekend på Utö Värdshus! Längst ut i havsbandet är det lätt att bara vara. Njut av god mat och härlig skärgårdsnatur, passa på att hyra en cykel eller promenera till havet?
Upplev Stockholms skärgård & anrika Utö Värdshus
Boende i mysiga dubbelrum 1 natt för 2 personer
Specialkomponerad 4-rätters middag alternativt julbord i december
Värdshusets frukostbuffé
Weekend i skärgården – Mys på Utö VärdshusUpplev en övernattning på Utö Värdshus med boende i ett dubbelrum som ligger på bekvämt och nära avstånd från värdshuset. Rummen är bekvämt inredda i nordisk skärgårdsstil och alla rum har dubbelsäng (delbar) samt modernt renoverad dusch/toalett. Inredningen är vald med omsorg för att komplettera den fantastiska skärgårdsnaturen.Utö Värdshus består av en välrenommerad restaurang med svenska smaker i fantastisk skärgårdsmiljö. Värdshusets julbord är omnämnt som ett av Stockholms bästa. Det finns båttransport dagligen, året runt med Waxholmsbolaget från Årsta Brygga, Haninge.
Utö är idag en levande skärgårdsö året runt, ett flertal restauranger och caféer, cykeluthyrning och butiker ligger samlat i Gruvbyn. Men det är också nära till en klippa för sig själv vid vattnet eller en härlig promenad på lugna skogsstigar. Under en weekend i skärgården på Utö kan ni ta en cykelutflykt på vindlande vägar eller upptäcka historien kring gruvor och den gamla kvarnen.
På Utö finns dessutom aktiviteter som passar alla. Från fiskesafari, segling och kajakpaddling till strandbad, bastu, minigolf, tennis och boule. Vid högtider anordnas dessutom speciella event på ön – Fira påskhelgen med familjemys, påskpyssel och knattedisco eller fira Valborg med traditionsenlig brasa och smörgåsbord!
Perfekt att ge bort som present till barnfamiljen som behöver komma bort från vardagen en stund!

SKU: 9296600899272194 Category:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Weekend i skärgården – Mys på Utö”

There are no reviews yet.