Weekend för två i Visby på Hotell Breda Blick (Sommar)

Box Experience

2,995 kr

Mer info

Upplev en Weekend för två på Gotland och Visbys kanske härligaste hotell! Hotell Breda Blick ligger innanför ringmuren bredvid den Botaniska Trädgården och kommer med anor från sekelskiftet. Njut av atmosfären och allt som den medeltida världsarvsstaden Visby har att erbjuda. Staden är mest känd för sitt sjudande liv på sommaren, men vi vågar utlova att den gör succé som destination året runt!
Boende i 2 nätter för två personer i Hotell Breda Blicks bästa tillgängliga dubbelrum
Många av rummen har balkonger med utsikt över staden/trädgården
Anrikt hotell i Visby med sekelskifteskänsla
Hembakad frukost ingår
Egen trädgård med sommarcafé
Extra bra pris på Gokart och biluthyrning via hotellet
Läs mer: www.bredablick.se
Upplev Weekend för två på underbara Hotell Breda BlickHotell Breda Blick består av två sekelskifteshus, belägna i Visby innerstad, strax intill Botaniska trädgården. Såväl sommar som vinter finns det få boenden i Visby som slår Breda Blick – husen är omsorgsfullt renoverade och bjuder på allt från större sviter om två rum och kök till enkelrum. Inget rum är det andra likt vare sig till utformning eller möblemang.
Alla rum/sviter håller god hotellstandard och Wifi finnsi båda husen. Hotell Breda Blick ligger underbart vackert vid Botaniska trädgården och Paviljongsplan, en park som sträcker sig ned till Ringmuren med havet och strandpromenaden på andra sidan.
Breda Blick har en stor härlig trädgård med flera sittgrupper. Här finns det möjlighet att sola på dagarna och grilla på kvällarna. Frukost serveras året runt påCafé Breda Blick. I Balders hus, som ligger på S:t Nikolaigränd 2, finns vårakonferenslokaleroch i Höders hus finns matsal ochsommarcafé. Köp upplevelsen Weekend för två i Visby på Hotell Breda Blick redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present. Välkommen till Visby & Hotell Breda Blick!

SKU: 9296600772941741 Category: