,

Wall Street Zombie Maskeraddräkt – One size

Partykungen

995 kr

Mer info

Flera år har gått sedan epidemin bröt ut i New York City. Den här gången klarade mänskligheten livhanken genom att staten beordrade att bomba sönder alla broar som leder till Manhattan. Det i sin tur innebar att alla som befann sig på ön var dömda att avsluta sina liv som zombies.
Du är en nyfiken person. Länge har du fantiserat om hur det egentligen ser ut på New Yorks gator numera. Men du vet att du aldrig kan komma dit utan att bli smittad av viruset. Däremot så har du inte gett upp än. Härom dagen köpte du en liten drönare som du ska låta flyga över vattnet till New York City för att ta reda på hur livet på ön ser ut idag.
Allt du kan se på de första bilderna är raserade hus, utbrända bilar och kvarlevor av människor överallt. Men efter ett par dagars flygning ser du något som rör sig längs med Wall Street. En zombie! Du flyger närmare för att få en bättre bild…
Wall Street Zombie Maskeraddräkt inkluderar ett par mörka byxor med trasig look samt en överdel i samma utförande och med en gulaktig trasad skjorta med slips fastsydd på insidan av jackan. Även en handmålad latexmask ingår med ett fruktansvärt realistiskt utförande. Masken föreställer en mycket söndertrasad zombie. Fötter och händer ingår ej.
One size (vuxenstorlek).

SKU: 2524100324104071 Categories: ,