, ,

Vuxenpoäng Frågespel

Partykungen

199 kr

Mer info

Vuxenpoäng – Hur vuxen är du egentligen? Har du varit på din första parmiddag och hört dig själv säga “vi kanske ska tänka på refrängen, det är en dag imorgon också…”? Har du börjat spara presentpappret från presenter som du får? Äter du körsbärspralinen i Alladinasken? Blir du glad om du får visa legitimation på systembolaget? Svarade du “Ja” på någon av dessa frågor så har du antagligen en god chans i det här spelet.
Vuxenpoäng är spelet för dig som inte är riktigt säker på om du verkligen är vuxen. Ett underhållande spel om allt från fluffade kuddar i soffan till parsemestrar, romrussinglass, plastskydd i mikron och dyra kockknivar i set. Spelet innehåller över 300 träffsäkra, kul och igenkännande frågor och du tävlar med dina vänner om att samla flest vuxenpoäng. Spelet avslutas med att poängen summeras och att du får reda på hur gammal du är.. egentligen. Var beredd på många skratt och mycket igenkänningskomik!
Perfekt för middagen, festen eller fredagsmyset! Vuxenpoäng är också den perfekta presenten till den som börjat säga “jag önskar mig ingenting…” Levereras i en snygg liten förpackning som mäter 14 x 14 cm.
Ålder: 18+
Speltid: ca 30min
Antal spelare: minst 2 st
Språk: Svenska
Innehåller 300 frågor

SKU: 2524100906173088 Categories: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vuxenpoäng Frågespel”

There are no reviews yet.