,

Virtual Reality (från 5 pers)

Box Experience

3,095 kr

Mer info

Ta med kompisgänget och testa de senaste spelen och upplevelserna i Virtual Reality? VR är en alldeles unik upplevelse som kommer få er att tappa hakan. VR är här för att stanna och ni kommer att förstå varför. Samtidigt som ni har riktigt roligt!
Tillgång till ett par HTC Vive VR glasögon
Dator med både spel & upplevelser
2 timmars hyra för 5 personer
Virtual Reality (VR) är en datagenererad verklighet där ni kan uppleva andra platser, från denna värld eller andra, såväl som att ta er an olika olika roller. Det finns något för alla. Vill du vara en rymdpirat? Dykare? Eller kanske slåss mot Zombies? Oavsett vilken upplevelse som tilltalar er mest eller vilken som just ni känner der bekväm med så finns det få begränsningar för vad som kan upplevas.
Vi börjar upplevelsen med en enklare upplevelse för att ge en känsla hur det är att röra sig i VR och lär oss känna hur kontroller och headset fungerar. Sedan är det bara att välja era favoriter bland spel och upplevelser.
VR-SpelVill ni slåss mot robotar i rymden? Glida runt i havet och titta på fiskar? Spela de senaste musikspelen med tydliga tävlingsmoment? Eller kanske lösa deckargåtor tillsammans? Det finns spel som passar alla.
VR-UpplevelserVill ni rita och måla i VR? Eller bota en spindelfobi? Kanske titta på film i salong tillsammans med andra? Göra meditations- eller avslappningsövningar? Besöka exotiska platser?

SKU: 9296600900458115 Categories: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Virtual Reality (från 5 pers)”

There are no reviews yet.