Vardagslyx – Spadag för två på Sturebadet

Box Experience

995 kr

Mer info

Upplev Spadag för två på Sturebadet i Stockholm – koppla av på en av huvudstadens allra lyxigaste anläggningar! Här njuter ni av det vackra sekelskiftesbadets alla faciliteter under en avslappnande helhetsupplevelse.
Vardagslyx – Spadag för två på Sturebadet i Stockholm
Entré till Spa och fri tillgång till gym och gruppträning
29-gradig bassäng, ång- och torrbastu samt hydromassagebad
Färsk frukt och dryck i spa-lounge
Lån av handduk, tofflor, badrock
Kerstin Florians hudvårdsprodukter i dusch och omklädningsrum
Kolla även in: Sturebadets Duobehandling – Behandlingar & spadag för två
Se aktuellt schema för gruppträning: www.sturebadet.se/grupptraning/
Tillgång till Turkiska Badet, se fliken “Öppettider och övrig info” ovan
Upplev Vardagslyx – Spadag för två på Sturebadet i Stockholm
Välkommen till en spadag i Sturebadets vackra omgivningar i centrala Stockholm! Här får ni tillgång till den 29-gradiga bassängen inredd i vacker jugendstil. Sturebadet spa har både ång- och torrbastu, hydromassagebad och en underbar spa-avdelning med aromarum, upplevelsedusch och relax.
För att göra besöket under er spadag extra minnesvärt bjuds alla gäster på färsk frukt och dryck i spa-lounge i anslutningen till den magnifika bassängen! I Curman Lounge kan lunch köpas till, eller varför inte ett glas Champagne med tryffel?
Under er spadag för två i Stockholm kan ni även passa på att prova något av de träningspass som Sturebadet erbjuder. Det finns allt från pilates och zenergy till riktigt tuffa aerobics-pass. Sturebadet har också ett välutrustat och exklusivt gym med cybex-och konditions-maskiner. Ni har även tillgång till det Turkiska Badet (se specifika öppettider på sturebadet.se).
I upplevelsen ingår lån av handduk, badrock och tofflor. I duschen och omklädningsrummet får man ta del av Kerstin Florians lyxiga hudvårdsprodukter.
Köp upplevelsen Vardagslyx – Spadag för två på Sturebadet i Stockholm redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!

SKU: 9296600865850817 Category:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vardagslyx – Spadag för två på Sturebadet”

There are no reviews yet.