,

Tropic Dream Passion – 1 liter

Partykungen

25 kr

Mer info

Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar. Denna exotiska passionsfruktsdryck blandad med solmogna apelsiner passar lika bra som törstsläckare, som bas i exotiska drinkar och till frukost.
Häll upp väl kyld Tropic Dream Passion i ett glas. Blunda och dröm dig bort till en exotisk plats i solen. I lugnet under ett parasoll, med ljudet från vågor som slår mot stranden, klirrar isbitarna i glaset du håller i handen. Känn en tropiskt frisk och lite syrlig doft. Smaka din passionsdryck och njut en smak av den exotiska världen.
Tips: Toppa drycken med en skiva lime.
Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar som produceras i Sverige. Fruktdryckerna innehåller alltid en mix av minst två exotiska frukter för att ge en spännande smakupplevelse. De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.
Ingredienser: Vatten, fruktjuice* 20% (apelsin-, äpple-, passion-, citronjuice), socker, surhetsreglerande medel: citronsyra, naturliga aromämnen, antioxidationsmedel: askorbinsyra, färgämne: betakaroten. *Juice framställd av fruktjuicekoncentrat.

SKU: 2524100296553553 Categories: ,