,

Tropic Dream Mojito – 1 liter

Partykungen

25 kr

Mer info

Tropic Dream Mojito är en alkoholfri exotisk drink med smak av fräsch mynta och lime. Fyll ett glas med Tropic Dream Mojito och krossad is. Toppa med en limeskiva och gärna några myntablad. Blunda och känn den fräscha doften av lime och mynta. Smaka din drink och njut en smak av den exotiska världen! Njut drinken som den är eller blanda med vit rom.
Tips: Med färsk mynta i glaset är det lättare att dricka genom ett sugrör.
Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar som produceras i Sverige. Fruktdryckerna innehåller alltid en mix av minst två exotiska frukter för att ge en spännande smakupplevelse. De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.
Ingredienser: Vatten, fruktjuice* (äppel-, lime-, citron-, apelsinjuice), socker, apelsinextrakt, naturligt myntaarom, surhetsreglerande medel: citronsyra, antioxidationsmedel: askorbinsyra, förtjockningsmedel: fruktkärnmjöl, färgämnen: klorofyll- och klorofyllinkopparkomplex – betakaroten. * Juice framställd från fruktjuicekoncentrat.

SKU: 2524100296552464 Categories: ,