,

Tropic Dream Coconut – 1 liter

Partykungen

25 kr

Mer info

Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar. Denna exotiska kokosdryck blandad med ananas och banan passar lika bra som törstsläckare, som bas i exotiska drinkar och till frukost.
Häll upp väl kyld Tropic Dream Coconut i ett glas. Blunda och dröm dig bort till en tropisk strand. Det turkosa havet som glittrar i solen. Den vita, mjuka sanden. Nu ser du kokospalmerna som ramar in den exotiska miljön och ger välbehövlig skugga. Smaka din kokosdryck och njut en smak av den exotiska världen.
Tips: Frosta glaset med kokos – doppa kanten på glaset först i flytande honung och doppa sedan i kokosflingor.
Tropic Dream är en serie exotiska fruktdrycker och alkoholfria drinkar som produceras i Sverige. Fruktdryckerna innehåller alltid en mix av minst två exotiska frukter för att ge en spännande smakupplevelse. De alkoholfria drinkarna kan njutas som de är, eller om man så önskar, blandas med alkohol. Smakerna är klassiska cocktails – populära, fruktiga drinkar som passar alla festliga tillfällen, eller för att förgylla en helt vanlig vardagskväll.
Ingredienser: Vatten, ananasjuice* 14%, socker, bananpuré 4%, kokosvatten* 2%, syra: citronsyra, naturlig arom, konserveringsmedel: kaliumsorbat. *Juice framställd från fruktjuicekoncentrat.

SKU: 2524100296524150 Categories: ,