Takvandring i Uppsala på Uppsala Slott

Box Experience

595 kr

Mer info

Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable{mso-style-name:”Normal tabell”;mso-tstyle-rowband-size:0;mso-tstyle-colband-size:0;mso-style-noshow:yes;mso-style-priority:99;mso-style-parent:””;mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;mso-para-margin:0cm;mso-para-margin-bottom:.0001pt;mso-pagination:widow-orphan;font-size:12.0pt;font-family:”Calibri”,sans-serif;mso-ascii-font-family:Calibri;mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-hansi-font-family:Calibri;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;mso-bidi-theme-font:minor-bidi;mso-fareast-language:EN-US;}
Välkommentill Uppsala slott och en takvandring med magnifik utsikt och spännandehistoria! Slottet byggdes ursprungligen 1549 och har sedan dess varit ettlandmärke för Uppsala. Nu får ni möjlighet att följa med och vandra påslottstaket!
Upplev en magnifik utsikt och se Uppsala från ovan
En guide berättar om Uppsala slott och dess historia
En spännande och säker upplevelse för alla åldrar
Perfekt present till någon du tycker om
Upplev Takvandring i Uppsala på taket av UppsalaSlott
Takvandringen på Uppsala Slott börjar när guiden möter upp er vid slottstornet och visar er vägen upp motslottstaket genom tornets makalösa kupol och ett storslaget trapphus!
Itornrummet kan ni beundra de metertjocka slottsväggarna och det imponerandefackverket av tunga bjälkar från 1700-talet. Här tar ni även på er denpersonliga utrustningen som gör att ni är säkrade under hela turen på taket,och får samtidigt en säkerhetsgenomgång av guiden.
Efteratt ha genomfört provbanan inomhus så är det dags att ge sig ut på slottetstak. Genom en lucka i kupolen kommer ni ut i den friska luften och startar medatt samlas på plattformen utanför för att bara andas lite och ta inomgivningarna runt slottet. Nu kan det kittla i magen, men de skickliga guidernahjälper alla att känna sig trygga. När ni känner er redo så får ni promenerautpå takets gångbryggor, hela tiden infästa i säkerhetssystemet som löper längshela banan.
Under takvandringen finns det möjlighet att sätta sig ned och pausa på fleramysiga platser för att lyssna på guiden, ta bilder och njuta av den fantastiskautsikten över Uppsala stad och dess omgivningar.
Upplev att Takvandring i Uppsala på taket av Uppsala Slott redan idag, köpupplevelsen till dig själv eller för att ge bort som uppskattat present redanidag!

SKU: 9296600900422178 Category: