Spa-Weekend i Stockholm för två – Upplev Villa Lovik

Box Experience

2,495 kr

Mer info

Upplev en Spa-Weekend i Stockholm under ett fantastiskt dygn för två på Villa Lovik på Lidingö! Spa by Villa Lovik erbjuder en storslagen och harmonisk miljö ett stenkast från storstadsbruset. På Villa Lovik kan ni hitta lugnet och njuta av fantastisk mat från det italienska köket!
Spa-Weekend i Stockholm för två på Villa Lovik
Unik miljö nära Stockholm City
Upplevelsen gäller både weekends och vardagar (ej söndagar)
Generös frukostbuffé och ett glas mousserande vid ankomst
Inträde till Spa by Villa Lovik med pool, bastu & relax
3-rätters middag för två inspirerad av det italienska köket
Upplev Spa-Weekend i Stockholm för två på Villa LovikChecka in på Villa Lovik på eftermiddagen och starta vistelsen med ett glas mousserande vin. Ta en promenad längs strandpromenaden, värm er en stund i bastun eller njut av ett dopp i den perfekt uppvärmda utomhuspoolen. På Spa by Villa Lovik är det lätt att hitta det inre lugnet.
När dagen börjar att övergå till kväll serveras ni en härlig 3-rätters middag med inspiration av det italienska köket i hotellets välrenommerade restaurang. Efter middagen är baren öppen och erbjuder goda drinkar till en fantastisk utsikt över Höggarnsfjärden och Stockholms inlopp.Nästa dag vaknar ni utvilade för att avnjuta en storslagen frukostbuffé uppdukad med rykande färskt bröd från Brödfabriken, hotellets alldeles egna bageri.
Villa Lovik ligger vid Elfsviks udde på vackra Lidingö i Stockholm endast ett stenkast ifrån vattnet och med egen brygga och även en liten sandstrand nedanför hotellet. I området finns fina promenadstigar, en vacker gård och hagar med olika djur. Gym med olika träningsredskap erbjuds till alla hotellgäster.
Köp upplevelsenSpa-Weekend i Stockholm för två – Upplev Villa Lovik redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!

SKU: 9296600907573645 Category: