Snusprovning på Skansen i Stockholm – Prova och skapa ert eget snus (2 pers)

Box Experience

950 kr

Mer info

Ta chansen och skapa ert eget snus! I denna upplevelse får du och en vän lära dig mer om snusets historia, prova på snus från olika tidsepoker och möjlighet att skapa två egna dosor av ert alldeles egna favoritsnus.
Skapa ert eget snus
Prova flera sorters snus från olika tidsepoker
Charmig fabriksmiljö på Skansen i Stockholm
Lär er mer om snusets historia
Upplev Snusprovning på Skansen i Stockholm
Följ med på en resa i tid och rum på Snus- och Tändsticksmuseum på Skansen i Stockholm! Provningen inleds med en guidad visning av museets snushistoriska utställning, i den rustika och charmiga fabriksmiljön får man en inblick i hur livet kunde te sig för arbetarna i en snusfabrik kring det förra sekelskiftet. Lokalerna, som inryms i ett charmigt trähus från 1820-talet, ger dessutom besökarna chansen att botanisera bland förpackningar och annan intressant snushistoria.
Efter visningen får ni som besökare lära er mer om historiska snussorter och entreprenörerna bakom dessa märken. Provningsledaren, som även tituleras snusexpert, guidar sedan gruppen genom olika arom- och smakförnimmelser samt ger exempel på spännande kombinationer som ni som besökare även får möjlighet att prova. Till sist får ni även chansen att själva skapa två dosor av ert alldeles egna favoritsnus, något som brukar vara väldigt uppskattat!
Guiderna som håller i upplevelsen har gedigen erfarenhet och utbildning i ryggen och titulerar sig även som snusexperter då de vet ”allt och lite till” om snus och snuset historia.
Köp upplevelsenSnusprovning på Skansen i Stockholm – Prova och skapa ert eget snus (2 pers)redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!

SKU: 9296600906208036 Category: