Skapa en egen Burgare på restaurang Krubb i Stockholm (grupper)

Box Experience

995 kr

Mer info

Den ultimata upplevelsen för den som älskar hamburgare?På välkända restaurang Krubb i Stockholm får en utvald person möjlighet att skapa sin egen ultimata burgare med hjälp av kockarna i restaurangen!
En utvald person får skapa sin egen burgare tillsammans med kock
Varsin meny med burgare, fries, dipp och alkoholfri dryck till alla i gruppen ingår
Perfekt start på kvällen med kompisgänget, ni får restaurangen för er själva innan öppning
Krubb är kända för sina magiska burgare
Upplevelsen finns även som färdig att ge bort (för 5 pers) här!
Upplev att Skapa en egen Burgare på restaurang Krubb i Stockholm
Tillsammans med välkända restaurang Krubb i Stockholm har vi skapat en magisk upplevelse för Burgar-älskaren. I denna upplevelse får ni möjlighet att skapa en egen burgarmeny med era egna tankar om hur en burgare ska smaka, bara fantasin sätter gränser! Till er hjälp har ni kockarna på Krubb som har lång erfarenhet och kunskap om hur man skapar den ultimata burgaren, en perfekt start på kvällen för kompisgänget!
Upplevelsen går ut på att ni väljer ut en person i gänget som får chansen att skapa sin egen hamburgare och som ni efter tillagning får njuta av tillsammans. För att förutsättningarna ska vara helt optimala så kommer ni ha möjlighet att vara i kontakt med restaurangen innan eventet för att säkerställa tillgång till speciella ingredienser och ta hänsyn till eventuella allergier.
Tillsammans med kockarna på Krubb som lever på att flippa burgare kommer huvudpersonen på plats under eventet få tillaga ingre

SKU: 9296600905237737 Category:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Skapa en egen Burgare på restaurang Krubb i Stockholm (grupper)”

There are no reviews yet.