Romantik på Falknästet

Box Experience

3,995 kr

Mer info

Upplev Romantik för två på Falknästet – Bo på ett av Sveriges häftigaste och mest romantiska boenden! Med utsikt över Kattegatt och en hänförande solnedgång kan denna härliga upplevelse inte gå fel.
Romantiskt boende för två på Falknästet med utsikt över Kattegatt
Underbar frukost
Se solnedgången från första parkett
Upplev Romantik på Falknästet – Ett av Sveriges häftigaste boendenFalknästet ligger vid Kullens Fyr, renoverades 2001 och har sedan dess varit ett mycket populärt resmål för mysiga helger och betraktas som ett av Sveriges mest romantiska boenden! Rummet är helt unikt i sitt slag och ni sover gott i den runda sängen som hänger ned från taket.
På kvällen ser ni solnedgången från första parkett och på morgonen kan ni njuta av ett morgondopp i Paradise hamn. En härlig frukost dukas upp i närheten av Falknästet. I frukosten ingår allt ni behöver för en bra start på dagen!
Falknästet ligger på Kullabergshalvön som även är ett naturreservat, här finns olika aktiviteter, allt från tumlarsafari till klipphoppning. Men det räcker också med att bara ta en promenad i denna unika kustmiljö. Med ett rikt sjöfågelliv och dramatiska klippor blir promenaden mer än bara motion, den blir en upplevelse!
Köp upplevelsen Romantik för två på Falknästet till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present redan idag!

SKU: 9296600896828480 Category:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Romantik på Falknästet”

There are no reviews yet.