Ribbåt för två i Stockholm – Sightseeing i skärgården

Box Experience

1,290 kr

Mer info

Upplev Ribbåt i Stockholm för två – Sightseeing i skärgården! I denna upplevelse får ni känna på fart och adrenalin i ett. Oavsett om ni önskar en adrenalinfylld båtfärd eller en unik naturupplevelse så är en sightseeing med ribbåt i Stockholm helt fantastiskt!
Åk Ribbåt för två i Stockholm – Upplev sightseeing i skärgården
Fart, adrenalin och naturupplevelse i ett
Ribbåten utgår från Strandvägen och går till Vaxholm t/r
Lån av all utrustning för att åka ribbåt ingår
En upplevelse på vatten utöver det vanliga
Åk ribbåt för två i Stockholm – Upplev sightseeing med RIB i skärgårdenAtt åka ribbåt för i Stockholm och dess skärgård är en upplevelse för såväl landkrabbor som för människor med båtvana!
Båtfärden startar från kajen på Strandvägen i centrala Stockholm och går via Värmdö ut mot Vaxholm för att sedan vända upp mot Lidingö och tillbaka till Stockholm City.
Under färden med ribbåten kommer ni att uppleva såväl fart som adrenalin och oslagbar natur. Trots att ribbåtarna går väldigt fort, med hastigheter på över 40 knop, så känns det aldrig osäkert att åka ribbåt eftersom dess djupa skrovform och låga tyngdpunkt gör båtarna extremt stabila. Ribbåtarna körs av mycket kompetent och välutbildad personal.
När ni åker ribbåt i Stockholm får du uppleva såväl höga hastigheter som lugnare partier med vackra vyer i en av världens vackraste skärgårdar. Under sightseeingen kommer ni kunna känna igen ett flertal av Stockholms mest kända landmärken, såsom Djurgården med Gröna Lund, Waldemarsudde med mera och Vaxholms fästning!
Köp upplevelsen Åka ribbåt för två i Stockholm – Sightseeing i skärgården redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!

SKU: 9296600897870653 Category:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ribbåt för två i Stockholm – Sightseeing i skärgården”

There are no reviews yet.