Paintball utanför Göteborg – På helt egen ö i skärgården

Box Experience

7,995 kr

Mer info

Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable{mso-style-name:”Normal tabell”;mso-tstyle-rowband-size:0;mso-tstyle-colband-size:0;mso-style-noshow:yes;mso-style-priority:99;mso-style-parent:””;mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;mso-para-margin:0cm;mso-para-margin-bottom:.0001pt;mso-pagination:widow-orphan;font-size:12.0pt;font-family:”Calibri”,sans-serif;mso-ascii-font-family:Calibri;mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-hansi-font-family:Calibri;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;mso-bidi-theme-font:minor-bidi;mso-fareast-language:EN-US;}
Upplev actionfylldpaintball – spela på en helt egen ö med kuperad terräng och naturliga hinder!All utrustning som behövs och fartfylld färd med ribbåt till och från ön ingåri denna unika upplevelse utanför Göteborg.
Paintball på helt egen ö i Göteborgs skärgård
Ribbåt till och från ön
Kuperad terräng med naturliga hinder
All utrustning ingår – Möjligt att välja till matpaket
Upplev Paintball påegen ö i Göteborgs skärgårdTa chansen och upplev en unik Paintball-upplevelse utanför Stenungsbaden i Göteborgs vackra skärgård! Fly allt vad asfalt och damm heter och tävla motvarandra i naturliga omgivningar.
I Paintball spelar man i två olika lag där deltagarna skaeliminera spelarna i motståndarlaget genom att träffa dem med paintballkulor,gelatinkulor fyllda med färg. Allt som behövs för upplevelsen ingår; overaller,masker, markörer, 400 bollar/pers med mera!
Ni väljer själva hur ni vill dela upp lagen och spelar tillsni tröttnar, det finns möjlighet att köpa till fler bollar vid behov. Är nihungriga går det bra att boka till ett matpaket för endast 75 kr/pers. Det endani behöver ta med själva är vatten att dricka (extra viktigt om det är varmt)samt eventuella handskar och oömma skor.
I upplevelsen ingår även en tur med ribbåt till och från önvilket gör det hela ännu roligare! Boka Paintball i Göteborg på en helt egen öi skärgården redan idag, ring oss på 08-652 90 00 eller maila info@boxexperience.com för enskräddarsydd offert.

SKU: 9296600903836199 Category: