Ölprovning i Stockholm – Provning med ölmästare

Box Experience

395 kr

Mer info

Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable{mso-style-name:”Normal tabell”;mso-tstyle-rowband-size:0;mso-tstyle-colband-size:0;mso-style-noshow:yes;mso-style-priority:99;mso-style-parent:””;mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;mso-para-margin:0cm;mso-para-margin-bottom:.0001pt;mso-pagination:widow-orphan;font-size:12.0pt;font-family:”Calibri”,sans-serif;mso-ascii-font-family:Calibri;mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-hansi-font-family:Calibri;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;mso-bidi-theme-font:minor-bidi;mso-fareast-language:EN-US;}Följ med på enklassisk ölprovning i Stockholm – prova flera utvalda ölsorter med passande snacks!Den kunniga ölmästaren som håller i provningen kommer lära dig allt och litetill om de ölsorter som ni går igenom.
Ölprovning i Stockholm med kunnig ölmästare
Provningarna hålls i inspirerande lokaler i centrala Stockholm
Prova fem till åtta ölsorter med passande snacks
Passar såväl nybörjaren som öl-experten som vill lära sig mer
Upplev en klassisk ölprovning medölmästare i StockholmDennaklassiska ölprovning i Stockholm (Gamla Stan) tar dig med på en resa där du får prova ettflertal specifika ölsorter. Vid varje tillfälle väljer ölmästaren ut ettspeciellt tema, det kan handla om ölsorter från en viss producent, en speciellölstil eller öl från en utvald region och så vidare.Målet ärsåklart att göra provningen så intressant som möjligt!
Gemensamt förölprovningarna är att ölerna alltid provas med en röd tråd, till exempel från ljusasttill mörkast eller lättast till tyngst. Detta görs för att smak och doft skabli lättare att urskilja men även för att anpassa provningen till smaklökarna,som tenderar att bli mindre känsliga och mer dämpade ju längre tiden går.
För att få enbredd på provningen väljs alltid minst fem oli

SKU: 9296600904950248 Category:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ölprovning i Stockholm – Provning med ölmästare”

There are no reviews yet.