Ölprovning för två i Stockholm – Provning med ölmästare

Box Experience

790 kr

Mer info

Följ med på en klassisk ölprovning för två i Stockholm – prova flera utvalda ölsorter med passande snacks! Den kunniga ölmästaren som håller i provningen kommer lära er allt och lite till om de ölsorter som ni går igenom.
Ölprovning för två i Stockholm med kunnig ölmästare
Provningarna hålls i inspirerande lokaler i centrala Stockholm
Prova fem till åtta ölsorter med passande snacks
Passar såväl nybörjaren som öl-experten som vill lära sig mer
Upplev en klassisk ölprovning för två med ölmästare i StockholmDenna klassiska ölprovning för två i Stockholm (Gamla Stan) tar er med på en resa där ni får prova ett flertal specifika ölsorter. Vid varje tillfälle väljer ölmästaren ut ett speciellt tema, det kan handla om ölsorter från en viss producent, en speciell ölstil eller öl från en utvald region och så vidare.Målet är såklart att göra provningen så intressant som möjligt!
Gemensamt för ölprovningarna är att ölerna alltid provas med en röd tråd, till exempel från ljusast till mörkast eller lättast till tyngst. Detta görs för att smak och doft ska bli lättare att urskilja men även för att anpassa provningen till smaklökarna, som tenderar att bli mindre känsliga och mer dämpade ju längre tiden går.
För att få en bredd på provningen väljs alltid minst fem olika ölsorter ut, antalet som man provar beror på hur ingående ölmästaren vill gå in på vardera ölsort. Under provningen kommer ni få mycket nyttig information om de ölsorter som provas och lära er allt och lite till om ölerna som ingår i provningens tema. Ölprovningens format med olika inriktningar gör att den passar såväl nybörjaren som precis börjat intressera sig för öl såväl som öl-proffset som redan kan d

SKU: 9296602082555442 Category: