Ocean Bus i Stockholm – Sightseeing med amfibiebuss på vatten

Box Experience

280 kr

Mer info

Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable{mso-style-name:”Normal tabell”;mso-tstyle-rowband-size:0;mso-tstyle-colband-size:0;mso-style-noshow:yes;mso-style-priority:99;mso-style-parent:””;mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;mso-para-margin:0cm;mso-para-margin-bottom:.0001pt;mso-pagination:widow-orphan;font-size:12.0pt;font-family:”Calibri”,sans-serif;mso-ascii-font-family:Calibri;mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-hansi-font-family:Calibri;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;mso-bidi-theme-font:minor-bidi;mso-fareast-language:EN-US;}
Upplev Ocean Bus ochalla Stockholms mest kända sevärdheter från en buss på vatten! I dennaupplevelse färdas ni genom Stockholm på både land och i vatten i en unik busssom förvandlas till ett fartyg.
Upplev Stockholm med Ocean Bus – färdas i land och på vatten
75 minuters intressant sightseeing med guide
Sightseeingen sker på både svenska (ca 20%) och engelska (ca80%)
Amfibiebuss som förvandlas till fartyg under färden
Upplev Ocean Bus iStockholm – Amfibiebuss på vatten
Följ med på en annorlunda sightseeing i Stockholm med OceanBus. I denna sightseeing förvandlas bussen till ett fartyg när den sakta gliderner i kanalen vid Djurgårdsbrunnsviken, vilket ger en märklig och häftig känslapå en och samma gång!
Färden genom Stockholm omfattar en rad klassiska sevärdhetersåsom Kungliga slottet, Dramaten, Diplomatstaden och Gamla Stan med flera!Under sightseeingen bjuder den kunniga stadsguiden på intressanta och roligaanekdoter om staden och om de landmärken som passeras.
Ocean Bus gjorde sin jungfrufärd på Kungliga Djurgården iaugusti 2014 och har rankats som en av Stockholms roligaste sightseeing-turersedan dess. Idén till Ocean Bus kom från Mikael Odell och bröderna Max och PaulEkwall som ville vara först i Skandinavien med en amfibiebuss som gick på vatten.
Efter mycket byråkrati och ett flertal resor till tillverkareni USA gick drömmen efter flera års slit i uppfyllelse! Amfibiebussen är döptefter prinsessan Estelle och uppfyller säkerhetskraven för både buss och fartygi en och samma förpackning.
Köp upplevelsen OceanBus i Stockholm – Amfibiebuss på vatten redan idag, till dig själv ellerför att ge bort som uppskattad present!

SKU: 9296600906136161 Category:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ocean Bus i Stockholm – Sightseeing med amfibiebuss på vatten”

There are no reviews yet.