Ocean Bus i Stockholm – Sightseeing för två med amfibiebuss på vatten

Box Experience

560 kr

Mer info

Upplev Ocean Bus och alla Stockholms mest kända sevärdheter från en buss på vatten! I denna upplevelse färdas ni genom Stockholm på både land och i vatten i en unik buss som förvandlas till ett fartyg.
Upplev Stockholm med Ocean Bus – färdas i land och på vatten
75 minuters intressant sightseeing med guide
Sightseeingen sker på både svenska (ca 20%) och engelska (ca 80%)
Amfibiebuss som förvandlas till fartyg under färden
Upplev Ocean Bus i Stockholm – Amfibiebuss på vatten (2 pers)
Följ med på en annorlunda sightseeing i Stockholm med Ocean Bus. I denna sightseeing förvandlas bussen till ett fartyg när den sakta glider ner i kanalen vid Djurgårdsbrunnsviken, vilket ger en märklig och häftig känsla på en och samma gång!
Färden genom Stockholm omfattar en rad klassiska sevärdheter såsom Kungliga slottet, Dramaten, Diplomatstaden och Gamla Stan med flera! Under sightseeingen bjuder den kunniga stadsguiden på intressanta och roliga anekdoter om staden och om de landmärken som passeras.
Ocean Bus gjorde sin jungfrufärd på Kungliga Djurgården i augusti 2014 och har rankats som en av Stockholms roligaste sightseeing-turer sedan dess. Idén till Ocean Bus kom från Mikael Odell och bröderna Max och Paul Ekwall som ville vara först i Skandinavien med en amfibiebuss som gick på vatten.
Efter mycket byråkrati och ett flertal resor till tillverkaren i USA gick drömmen efter flera års slit i uppfyllelse! Amfibiebussen är döpt efter prinsessan Estelle och uppfyller säkerhetskraven för både buss och fartyg i en och samma förpackning.
Köp upplevelsenOcean Bus i Stockholm – Amfibiebuss på vattenredan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!

SKU: 9296600906136162 Category:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ocean Bus i Stockholm – Sightseeing för två med amfibiebuss på vatten”

There are no reviews yet.