Middagskryssning för två i skärgården med S/S Stockholm

Box Experience

1,450 kr

Mer info

Upplev en Middagskryssning för två i skärgården med med det klassiska fartyget S/S Stockholm, som varit i trafik ända sedan 1931. Kasta loss tillsammans med kärleken, vännerna eller familjen och ta del av en upplevelse för alla sinnen!
Middagskryssning för två i skärgården med klassiska S/S Stockholm
Välkomponerad 3-rätters meny gjord på förstklassiga råvaror
Fantastisk utsikt och annorlunda upplevelse av skärgården
Upplev Middagskryssning för två i skärgården med S/S StockholmVälkommen till Middagskryssning för två ombord på S/S Stockholm, en riktig klassiker i huvudstaden! S/S Stockholm är ett av skärgårdens större fartyg med en elegant matsal på övre däck, inredd i tidsenlig art deco-stil. Ombord finns även flera eleganta salonger och ett större soldäck!
Luta er tillbaka och låt skärgården och maten förföra er på väg mot skärgårdens huvudstad Vaxholm. Den vackra utsikten förändras ju längre ut man färdas. I Vaxholm vänder fartyget och glider sakta tillbaka mot Stockholm, turen tar cirka 3 timmar.
Ombord serveras ni en välkomponerad 3-rätters meny gjord på förstklassiga råvaror. På menyn finns många klassiska favoriter på svensk husmanskost, ofta gjorda med en rolig twist!
I restaurangen på anrika S/S Stockholm, byggd 1931, står krögarna Maria Svensson och Jesper Taube för den kulinariska resan. I köket ligger fokus på hållbarhet och på att varje kväll erbjuda en fantastisk matupplevelse med hjälp av dagsfärska råvaror.
Köp upplevelsenMiddagskryssning för två i skärgården med S/S Stockholmredan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!
Under de mörkareperioderna av året går färjan inte ut till Vaxholm utan håller sig till entrevligare rutt som passar bättre när höstmörkret lägger sig över skärgården. Båtenkryssar närmare stan där ljuset från staden erbjuder en trevligare utsikt.

SKU: 9296600857729056 Category: