Middag för två på Restaurang GUTE

Box Experience

795 kr

Mer info

Upplev GUTE – Köttrestaurang & Grillbistro! Kött, fågel och fisk direkt från grillen, välj dina egna tillbehör och skapa en egen smakupplevelse!
Utsökta råvaror som tillagas över levande eld
Belägen nära Stureplan/City i Stockholm
Kolla in gästernas betyg på GUTE här:http://www.bookatable.se/gute-grill-bar-norrmalmcity-stockholm
Upplev Middag för två på Restaurang GUTEKom till trevliga Restaurang GUTE och njut av en middag där ni kan välja fritt från middagsmenyn till ett värde av 795 kr. Ni väljer bland olika varmrätter från grillen, här erbjuds kött från nöt, gris, lamm, fågel och fisk.Råvarorna som serveras är noga utvalda från hållbara leverantörer från Sverige och övriga världen, allt för att hitta det bästa och mest spännande! På GUTE finns ingen stekhäll, här tillagas alltid maten i en rök och/eller i en träkolsugn (Mibrasa) som håller en temperatur på 600 grader! Läs mer och kolla in menyn påhttp://gutegrill.se/stockholm/meny
Vill ni beställa mer mat och dryck än vad som ingår i upplevelsen så går det givetvis bra att betala detta på en separat nota på plats. Köp upplevelsen Middag för två på Restaurang GUTE redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!
Vad ingår? Valfria rätter ur Gutes middagsmeny till ett värde av 795 kr, möjligt att lägga till fler rätter och betala mellanskillnadenpå plats.

SKU: 9296600857585275 Category: