Matlagningskurs för barn i Stockholm

Box Experience

545 kr

Mer info

Upplev en Matlagningskurs för barn i Stockholm! I denna matlagningsskola får barnen öka sitt självförtroende i köket, uppleva äkta matlagningsglädjeoch träffa nya kompisar med samma kulinariska intresse.
Matlagningskurs för barn i åldrarna 5-13 år
Kursen ökar barnens självförtroende i köket och ger inspiration
Barnen får träffa nya kompisar med samma kulinariskaintresse
Erfaren kursledare som är specialiserad på matlagningskurserför barn
Fräscha och moderna lokaler 10 minuter från Stockholm City
Upplev Matlagningskursför barn i StockholmVälkommen på en glädjefylld och lärorik matlagningskurs förbarn! I denna matlagningsskola i Stockholm utvecklas såväl barnens matlagningskunskaper som deras glädje över att fåvara en del i köket.
Upplevelsen börjar med att alla barn lånar kockhatt ochförkläde för att ha på sig under kursen. Därefter följer en genomgång av dagensmeny och ingredienser innan det sätter igång på allvar: Dags för matlagning!Steg för steg går kursledaren genom vad barnens ska göra med råvarorna ochsticker till en hjälpande hand där det behövs. När man är klar blir detavsmakning av rätterna och de små kockarna får paketera varsin matlåda, vilketbrukar vara väldigt uppskattat av resten av familjen som också får chans attsmaka!
I denna matlagningskurs är köksredskapenmotoriskt anpassade för barn och varje matlagningsstation har utdragbara bänkarför de kortare kockarna. Säkerhetshandskar finns till alla barn. Matlagningsskolan startades 2014 och har drivits av engagerade kursledare sedan dess. Inspiration, glädje, kunskap och ”ingapekpinnar” är mottot för kurserna!
Köp upplevelsen Matlagningskursför barn i Stockholmredan idag, till ditt eget barn ellerför att ge bort som uppskattad present!

SKU: 9296600905129925 Category:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Matlagningskurs för barn i Stockholm”

There are no reviews yet.