Massage, Träning & Spa på Sturebadet

Box Experience

1,395 kr

Mer info

Skäm bort dig själv eller en vän med en klassisk massage! Den unika miljön som Sturebadet har att erbjuda är en upplevelse i sig. I denna upplevelse får deltagaren njuta av en heldag på det anrika badet som toppas med en välgörande behandling.
En unik miljö och upplevelse på Sturebadet
Svensk, klassisk massage i 50 minuter
Entré till Sturebadets spa-avdelning, gym och gruppträning
Se aktuellt schema för gruppträning:www.sturebadet.se/grupptraning/
Tillgång till Turkiska Badet, se fliken “Öppettider och övrig info” ovan
Upplev Massage, träning & spa på Sturebadet
Sturebadet erbjuder svensk, klassisk massage som löser upp spänningar och ger en behaglig och skön avslappning. Massagen passar alla då du kan välja mellan avslappnande spamassage eller djupgående behandlande massage tillsammans med din terapeut.
En massagebehandling ger både fysiska, mentala och känslomässiga effekter. De fysiska effekterna är att blodtrycket sänks, blodcirkulationen ökar, vilket medför bättre syre och näringstillförsel till kroppens celler samt bättre utrensning av slaggprodukter.
Under ditt besök på Sturebadet kan du passa på att njuta på den vackra spa-avdelningen, eller varför inte prova någon av de gruppträningar som finns att tillgå! På Sturebadet kan du delta i allt från pilates och yoga till qigong.
Köp upplevelsen Massage, träning & spa på Sturebadet redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!

SKU: 9296600865850785 Category:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Massage, Träning & Spa på Sturebadet”

There are no reviews yet.