Laga mat med proffskock – Matlagningskurs i Stockholm (2 pers)

Box Experience

3,290 kr

Mer info

Upplev en matlagningskurs i Stockholm med tillhörande 3-rätters middag där ni får chansen att laga mat med en riktig proffskock från populära Restaurang GUTE! I kursen får lära dig grunderna inom flera olika matlagningsmoment och som deltagare får ni massor av tips och tricks till er egen matlagning.
Laga och ät en 3-rätters middag tillsammans med proffskock
Lär er massor av nytt inom gastronomi
Inspirerande meny med spännande råvaror, varierande efter säsong
Välkomst-bubbel och passande öl/vin under kvällen ingår
Kaffe/Te efter middagen och receptkompendium att ta med hem
Kursen hålls i en modern matstudio i Stockholm City, ett stenkast från Stureplan
Upplev en Matlagningskurs med proffskock i Stockholm (2 pers)
I denna matlagningskurs får ni chansen att laga mat med en riktigt proffskock i en modern matstudio mitt i Stockholm! Kursen inleds med att alla deltagare bjuds på välkomstbubbel och snacks samtidigt som kocken går igenom lite allmänt om matlagning och berättar om upplägget för kvällen.
När kursen drar igång delas sällskapet upp i grupper som tilldelas olika moment, rätter eller delar av 3-rätters middagen som ska lagas och senare under kvällen avnjutas. Kocken går tillsammans med de olika grupperna igenom de vanligaste teknikerna vid matlagning och som deltagare får ni ta får ta del av tips och tricks som proffskockar använder sig av. Moment som man går igenom är till exempel knivteknik, styckning, marinering, syrning, rökning, reduktion och emulsionssåser med mera!

SKU: 9296601902533731 Category:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Laga mat med proffskock – Matlagningskurs i Stockholm (2 pers)”

There are no reviews yet.