Showing 1–36 of 262 results

  Inflyttningspresent

  Hitta det du behöver hos Prylando.se
  Att hitta den perfekta inflyttningspresenten till vänner eller familj kan vara en utmaning. Man vill ju ge något som är både praktiskt och personligt, men vad ska man egentligen välja? Hos Prylando har vi samlat massor av förslag på inflyttningspresenter som passar alla smaker och behov. Oavsett om du letar efter något till det nyinflyttade paret, studenter som flyttar hemifrån eller kollegan på jobbet som fått nytt boende: hos oss hittar du det du söker.

  1. Personliga presenter

  En av de mest populära typerna av inflyttningspresenter är de personliga. Det kan vara allt från fotoalbum och ramar med bilder på vännerna och familjen till en personlig skylt eller bricka till köket. Våra personliga presenter är av hög kvalitet och vi erbjuder gravering eller utskrift av text och/eller bilder på de flesta produkter i vårt sortiment. På så vis kan du skapa en present som verkligen speglar mottagarens personlighet och stil.

  2. Praktiska presenter

  En del av de mest uppskattade inflyttningspresenterna är de praktiska sakerna som verkligen underlättar i det nya hemmet. Det kan vara allt från en dammsugare eller en köksmaskin till en snygg dörrmatta eller en finare ljuskrona. Hos Prylando har vi massor av praktiska presenter att välja mellan, både i olika prisklasser och stilar. Så oavsett om det nya hemmet behöver en uppgradering av köksredskap, verktyg eller textilier, så hittar du det hos oss.

  3. Korgar och presentpaket

  Vill du ge bort flera mindre presenter på en och samma gång? Då är presentpaket eller korgar ett bra alternativ. Dessa innehåller ofta en rad mindre och praktiska produkter som är valda för att matcha varandra och omgivningen. Våra korgar och presentpaket är mycket populära och varierar i pris och stil. Du kan hitta allt från romantiska och rustika korgar fyllda med choklad och vin till moderna och stilrena paket innehållande hushållsredskap och handdukar.

  4. Prylar för balkong och trädgård

  Om mottagaren har en balkong eller en trädgård kan det finnas ett stort behov av nya saker att inreda uterummet med. Hos Prylando hittar du massor av utemöbler, grillar, doftljus och krukor – allt för att ge trädgården och balkongen det lilla extra. Du kan också välja att ge en valfri summa i presentkort, så att mottagaren själv kan välja ut det som passar bäst för just deras behov.

  Att hitta en inflyttningspresent som både är praktisk och personlig kan vara en utmaning. Men hos Prylando.se har vi massor av förslag på inflyttningspresenter som passar alla smaker och behov. Vi har allt från personliga presenter med gravyr eller utskrift av text och bild, till praktiska sakerna som verkligen underlättar i det nya hemmet. Dessutom har vi massor av presentpaket och korgar att välja mellan, samt prydnader och krukor för både trädgård och balkong. Oavsett vad du söker för en perfekt inflyttningspresent, så hittar du det hos oss på Prylando.