Hinderbana för två på Extremfabriken i Stockholm

Box Experience

270 kr

Mer info

Upplev en rolig ochutmanande hinderbana på Extremfabriken i Stockholm, nordens enda fullskaligaextremsportcenter! Hinderbanan är medeltuff och anpassad för att man oavsettträningsbakgrund ska kunna ta sig igenom banan och nå det slutgiltiga målet;den rutiga rampen. Tävla och jämför tider med dig själv eller mot din kompis!
Rolig hinderbana för två
Passar såväl unga som gamla
Tävla med dig själv på tid eller mot en kompis
Komplett & populär träningsform
Genomför banan så många gånger ni orkar
Upplev Hinderbana förtvå på Extremfabriken i StockholmPå Extremfabriken, nordens största extremsportcenter, ger vier möjligheten att pröva på en av de roligaste och populäraste träningsformernajust nu; Hinderbana! Banan är medeltuff och ställer varierande krav på styrka,kondition, koordination och smidighet. Ju högre tempo som man håller, destojobbigare är utmaningen!
Hinderbanan omringar fabriken och man leds från den enasidan över till den andra genom ett brett klätternät. Självklart får ni chansenatt genomföra banan så många gånger ni orkar för att försöka förbättra såvälera tider som er teknik.
Hinderbaneutmaningen är väldigt populär och många av de somprovar på den väljer att fortsätta försöka förbättra sin teknik och styrkagenom återkommande besök i träningshallen. Kombinerat med löpträning kanhinderbana vara en av de mest kompletta träningsformerna som finns.
Utmana dig själv eller dina vänner, köp upplevelsenHinderbana för två på Extremfabriken i Stockholm redan idag!

SKU: 9296600902901832 Category: