Hinderbana för två med instruktör på Extremfabriken i Stockholm

Box Experience

765 kr

Mer info

Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable{mso-style-name:”Normal tabell”;mso-tstyle-rowband-size:0;mso-tstyle-colband-size:0;mso-style-noshow:yes;mso-style-priority:99;mso-style-parent:””;mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;mso-para-margin:0cm;mso-para-margin-bottom:.0001pt;mso-pagination:widow-orphan;font-size:12.0pt;font-family:”Calibri”,sans-serif;mso-ascii-font-family:Calibri;mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-hansi-font-family:Calibri;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;mso-bidi-theme-font:minor-bidi;mso-fareast-language:EN-US;}
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’}Upplev en rolig ochutmanande hinderbana på Extremfabriken i Stockholm, nordens enda fullskaligaextremsportcenter! Hinderbanan är medeltuff och anpassad för att man oavsett träningsbakgrundska kunna ta sig igenom banan och nå det slutgiltiga målet; den rutiga rampen.Tävla och jämför tider med dig själv eller mot din kompis!
Utmanande hinderbana för två i Stockholm
Instruktör som lär er tekniker och ger tips och tricks
Passar såväl unga som gamla
Tävla med dig själv på tid eller mot en kompis
Komplett & populär träningsform
Genomför banan så många gånger ni orkar
Upplev Hinderbana förtvå med instruktör på Extremfabriken i StockholmPå Extremfabriken, nordens största extremsportcenter, ger vier möjligheten att pröva på en av de roligaste och populäraste träningsformernajust nu; Hinderbana! Banan är medeltuff och ställer varierande krav på styrka,kondition, koordination och smidighet. Ju högre tempo som man håller, destojobbigare är utmaningen!
Vår professionella instruktör är expert på hinderbanor ochkommer lära er de allra bästa teknikerna gällande att ta sig förbi olika formerav hinder samt ge massor av allmänna tips och tricks för denna typ av träning!
Hinderbanan omringar fabriken och man leds från den enasidan över till den andra genom ett brett klätternät. Självklart får ni chansenatt genomföra banan så många gånger ni orkar för att försöka förbättra såvälera tider som er teknik.
Hinderbaneutmaningen är väldigt populär och många av de somprovar på den väljer att fortsätta försöka förbättra sin teknik och styrkagenom återkommande besök i träningshallen. Kombinerat med löpträning kanhinderbana vara en av de mest kompletta träningsformerna som finns.
Utmana dig själv eller dina vänner, köp upplevelsenHinderbana för två med instruktör på Extremfabriken i Stockholm redan idag till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’}

SKU: 9296600902901831 Category: