Helikoptertur över Stockholm (för grupper, från 6 pers)

Box Experience

7,770 kr

Mer info

Upplev en Helikoptertur över Stockholm tillsammans med kompisgänget eller kollegorna! Att flyga helikopter är spännande och en otrolig frihetskänsla, att dessutom få göra det över vår vackra huvudstad gör det till en uppfylld dröm.
20 minuters helikoptertur över Stockholm
Möjlighet att skräddarsy helikopterturens färdrutt
Från 6 pers i två helikoptrar
Oslagbar utsikt, tag med kameran
Otroligt häftig upplevelse i luften
Flyg tillsammans med kompisarna eller kollegorna
Upplev en Helikoptertur för grupper över StockholmSveriges huvudstad Stockholm är helt unikt i sitt slag vad gäller dess rikedom av vatten och grönska. På marken kan det vara svårt att förstå att i stort sett hela staden är uppbyggd på öar, men när du flyger helikopter över Stockholm blir bilden glasklar. En helikoptertur över huvudstaden är en otroligt rolig och spännande upplevelse som du har med dig i minnet för resten av livet!Gruppupplevelsen startar på Bromma Flygplats (Linta Gårdsväg, avdelningen för Helikoptrar) där ni möter upp piloten och får en genomgång av hur helikoptern fungerar. Efter denna “briefing” kliver ni in i helikoptern och den hovrar bort till startplatsen där helikopterlyftet in mot Stockholm ska se. Fartupplevelsen vid start är påtaglig när helikoptern stiger mot högre höjder men strax efter att helikoptern börjat nå höjd liknar turen mer en långsam vandring i en sagolikt vacker park.När helikoptern nått cirka 1500 fot (457 meter) påbörjas inflygningen mot vår huvudstad. Helikopterturen går runt Stockholm och ni kommer att få ser stora delar av huvudstaden och en storslagen vy ut mot skärgården (vid klart väder). Ni får se kända byggnader, fina grönområden och otaliga kanaler, fjärdar och sjöar.Under helikopterturen kommer ni känna igen kända landmärken såsom Stadshuset, Gamla Stan, Kungliga Slottet med flera och få en speciell överblick av hur “Malmarna” (stadsdelarna) hänger ihop!I Helikopterturen för grupper flyger man med minst två helikoptrar, en med plats för tre passagerare och en med plats för fyra. Vi har även möjlighet att ta fram fler helikoptrar för större grupper.Helikoptern som används är en av de bästa i sitt slag, utformad för att speciellt lämpa sig för sightseeing och utflyktsturer.
Upplevelsen är lika rolig och spännande för en inbiten stockholmare som för en hitrest turist. Ta chansen, boka en helikoptertur för grupper och flyg helikopter i Stockholm!

SKU: 9296600859921184 Category: