Helikoptertur för två över Malmö

Box Experience

2,490 kr

Mer info

Upplev staden Malmö och Öresund från ovan! Denna 15 minuters Helikoptertur för två tar ermed söderut från Stora Bernstorp med staden åt väst och öppna landskap åt öst.Efter det fortsätter turen in mot brofästet – Ni kommer känna igen typiskalandmärken som Hyllie, Öresundsbron, Limhamn och Västra Hamnen med TurningTorso!
Cirka 15 minuters Helikoptertur för två (effektiv flygtid) över Malmö
Upplev Malmö och Öresund från ovan i en helikopter
Oslagbar utsikt – ta med kameran
Upplev en Helikoptertur för två över Malmö och ÖresundI en modern helikopter (Robinson R44 Clipper 2), speciellt utvecklad för persontransporteroch med utmärkt utsikt, tar vi er med på en oförglömlig helikoptertur över Malmö ochÖresund! Turen utgår från Stora Bernstorp och tar er söderut med staden åt väst ochöppna landskap åt öst innan vi viker av mot kusten. Ni kommer uppleva att avstånden
känns kortare uppe i luften.
Vi passerar Jägersro och tar sikte på brofästet via Svågertorp och Hyllie. Ni får senärliggande städer och Falsterbonäset på avstånd. När vi kommer till Limhamns kalkbrott utlovas enen fantastisk vy över Öresundsbron. Vi viker av norrut och på vår väg längskusten passerar vi Ön i Limhamn, Ribersborgs Kallbadhus och Turning Torso. Efter VästraHamnen flyger vi över hamnområdet mot Arlöv och på avstånd ser ni Lomma, Bjärred ochLund.
Upplevelsen är lika rolig för en Malmöbo som för en turist på besök, ta chansen ochupplev Malmö och Öresund från ovan. Köp upplevelsen Helikoptertur för två över Malmöredan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!
Vi reserverar oss för att rutten under helikopterturen över Malmö kan komma att ändras pågrund av oförutsedda händelser, såsom dålig väderlek, att områden beläggs medflygrestriktioner etc.

SKU: 9296600901715916 Category: