, ,

H2OGO! Tsunami Waves Summit Uppblåsbar Vattenpark

Partykungen

5,995 kr

Mer info

Vad sägs om en uppblåsbar vattenpark som besparar dig trötta bilturer till Liseberg eller Furuvik? Om du tar det stora steget och införskaffar dig en hemma-vattenpark från H2OGO! så lovar vi dig att såväl barn som vuxna kommer bli en gnutta lyckligare. Vad sägs om en klättervägg med fyra handtag och sex fotstöd, en vattensprayande tunnel, en basketkorg samt ett stort lekområde – allt i samma pool? Flera rutschkanor bredvid varandra och tippande vattenhinkar som hänger ovanför rutschkanorna som ger dig en kall(varm)dusch medföljer också. Ni kan även spruta vatten på dem som åker i rutschkanorna via den integrerade vattenpistolen! Vem behöver en utlandssemester liksom…?
H2OGO! Tsunami Waves Summit Uppblåsbar Vattenpark är ett måste under hemmasemestern. Vattenparken blåser du enkelt upp med den medföljande fläkten på knappt två minuter, och kom ihåg att vattenparken kräver cirka 17 m2 yta för att få plats på gräsmattan/bakgården. Vattenparken har roliga funktioner så som klättervägg, vattensprayande tunnel, basketkorg, lekområde att plaska i, dubbla rutschkanor, droppande hinkar fyllda med vatten och integrerad vattenpistol.
Vattenparken leveraras i en kompakt förpackning och innehåller allt du behöver, nämligen följande: Vattenpark med rutschkana och pool, pump, vattenslang, reparationskit, markfästen, förvaringspåse samt bruksanvisning på svenska, danska, norska, finska, tyska och engelska. Vattenparken mäter otroliga 505 x 340 x 265 cm stor uppblåst och uppfyller nödvändiga säkerhetsstandards. Vattenparken är tillverkad i slitstarkt PVC-belagd polyester och har en maximal belastningsvikt på 381 kg. Vattenparken rymmer cirka sju stycken ungar på en och samma gång. Den medföljande pumpen ansluts till vanligt vägguttag (220-240V) och vattenslangen som medföljer kopplas enkelt ihop med din trädgårdsslang.
Material: PVC-belagt polyestermaterial
Mått uppblåst: 505 x 340 x 265 cm
Total belastning: 381 kg
Total belastning på rutschkana: Ca 54 kg
Ålder: Från 5-10 år
Endast för utomhusbruk
ASTM-säkerhetstandard
Vattenparken rymmer upp till sju barn samtidigt
Enkel att montera, uppblåsningstid på cirka 2 min
Vattenparken måste ha fläkten igång hela tiden
Pump kopplas till vanligt vägguttag (220-240V)
Vattenslang kopplas till din trädgårdsslang
Vattenparken kräver en yta på cirka 17 m2
Förpackningen innehåller följande: Vattenpark (rutschkana, pool), pump, vattenslang, reparationskit, markfäste, förvaringspåse samt bruksanvisning på SE, DK, NO, FI, GE, ENG

SKU: 2524101037533806 Categories: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “H2OGO! Tsunami Waves Summit Uppblåsbar Vattenpark”

There are no reviews yet.