, ,

H2OGO! Splash Water Zone Uppblåsbar Vattenpark

Partykungen

3,995 kr

Mer info

När reseförbudet har inträffat och ni blivit ofrivilligt tvingade till en hemester, och du tillsammans med din familj inte längre kan åka till ert strandhus i Thailand, då behöver du komma på en plan snabbt för att inte tråka ut ungarna i sommar. Men hur gör du det? Jo, med hjälp av denna magnifika vattenpark!
I denna vattenpark får du allt i ett, nämligen klättervägg, pool, rutschkana och mycket mer. Vattenparken rymmer upp till fem barn i åldrarna 5-10 år samtidigt, och du får mer tid över till annat. Vattenparken är superenkel att mecka upp, och det tar inte längre tid än bara två minuter att blåsa upp parken till sin riktiga storlek. Koppla enkelt in fläkten och vattenslangen, låt det rulla på lite och rätt som det är har ni en välfungerande vattenpark på baksidan! Praise the looooord.
H2OGO! Splash Water Zone Uppblåsbar Vattenpark är nyckeln för ett roligt liv under eventuella karantäner och reseförbud. Vattenparken blåser du enkelt upp med den medföljande fläkten på knappa två minuter, och kom ihåg att vattenparken kräver cirka 11 m2 yta för att få plats på gräsmattan/bakgården. Vattenparken har roliga funktioner så som klättervägg, rutschkana (med vattenspruta som ger kanan glid), hoppborg, pool samt en vattentunnel vid rutschkanans slut. Så, vad väntar du på? Bli världens bästa förälder med H2OGO-vattenpark!
Vattenparken leveraras i en kompakt förpackning och innehåller allt du behöver, nämligen följande: Vattenpark med rutschkana och pool, pump, vattenslang, reparationskit, markfästen, förvaringspåse samt bruksanvisning på svenska, danska, norska, finska, tyska och engelska. Vattenparken mäter otroliga 365 x 320 x 270 cm stor uppblåst och uppfyller nödvändiga säkerhetsstandards. Vattenparken är tillverkad i slitstarkt PVC-belagd polyester och har en maximal belastningsvikt på 270 kg. Vattenparken rymmer cirka fem stycken ungar på en och samma gång, och på sidan av vattenparken finns sidonät för förvaring av exempelvis skor och personliga tillhörigheter. Den medföljande pumpen ansluts till vanligt vägguttag (220-240V) och vattenslangen som medföljer kopplas enkelt ihop med din trädgårdsslang.
Material: PVC-belagt polyestermaterial
Mått uppblåst: 365 x 320 x 270 cm
Total belastning: 270 kg
Total belastning på rutschkana: Ca 54 kg
Höjd: 2,7 meter
Bredd: 3,6 meter
Ålder: Från 5-10 år
Endast för utomhusbruk
Skyddsnät finns runt parken
ASTM-säkerhetstandard
Vattenparken rymmer upp till fem barn samtidigt
Enkel att montera, uppblåsningstid på cirka 2 min
Vattenparken måste ha fläkten igång hela tiden
Pump kopplas till vanligt vägguttag (220-240V)
Vattenslang kopplas till din trädgårdsslang
Vattenparken kräver en yta på cirka 11 m2
Förpackningen innehåller följande: Vattenpark (rutschkana, pool), pump, vattenslang, reparationskit, markfäste, förvaringspåse samt bruksanvisning på SE, DK, NO, FI, GE, ENG

SKU: 2524101037503314 Categories: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “H2OGO! Splash Water Zone Uppblåsbar Vattenpark”

There are no reviews yet.