, ,

H2OGO! Hurricane Tunnel Blast Uppblåsbar Vattenpark

Partykungen

4,995 kr

Mer info

Nu är sommarhettan här, och hur ska vi lyckas få barnen att aktivera sig? Jo, vi köper hem en gigantisk vattenpark och ställer den på baksidan! Nu är sommaren räddad för barnen, och du får mer tid över till annat! Du kanske kan få lite nödvändig städning gjord, eller varje inte passa på och “mysa” med mamsen nu när det inte finns några barn som kan störa?
Med vattenparken från H2OGO! förvandlar du trädgården till ett stort vattenland för barnen! I vattenparken finns bland annat en hoppborg, en uppblåsbar pool och en svängd vattenrutschkana för barnen att stoja omkring i. Det finns dessutom en klättervägg, en dusch i rutschkanans torn och en vattensprutande tunnel att glida igenom.
H2OGO! Hurricane Tunnel Blast Uppblåsbar Vattenpark är nyckeln för ett roligare liv under eventuella karantäner och reseförbud. Vattenparken blåser du enkelt upp med den medföljande fläkt på knappa två minuter, och kom ihåg att vattenparken kräver cirka 15 m2 yta för att få plats på gräsmattan/bakgården. Vattenparken har roliga funktioner så som klättervägg, rutschkana (med vattenspruta som ger kanan glid), hoppborg, pool samt en vattentunnel vid rutschkanans slut. Så, vad väntar du på? Bli världens bästa förälder med H2OGO-vattenpark!
Vattenparken leveraras i en kompakt förpackning och innehåller allt du behöver, nämligen följande: Vattenpark med rutschkana och pool, pump, vattenslang, reparationskit, markfästen, förvaringspåse samt bruksanvisning på svenska, danska, norska, finska, tyska och engelska. Vattenparken mäter otroliga 420 x 320 x 260 cm stor uppblåst och uppfyller nödvändiga säkerhetsstandards. Vattenparken är tillverkad i slitstarkt PVC-belagd polyester och har en maximal belastningsvikt på 381 kg. Vattenparken rymmer cirka sju stycken ungar på en och samma gång, och på sidan av vattenparken finns sidonät för förvaring av exempelvis skor och personliga tillhörigheter. Den medföljande pumpen ansluts till vanligt vägguttag (220-240V) och vattenslangen som medföljer kopplas enkelt ihop med din trädgårdsslang.
Material: PVC-belagt polyestermaterial
Mått uppblåst: 420 x 320 x 260 cm
Total belastning: 381 kg
Total belastning på rutschkana: Ca 54 kg
Höjd: 2,6 meter
Bredd: 4,2 meter
Ålder: Från 5-10 år
Endast för utomhusbruk
ASTM-säkerhetstandard
Vattenparken rymmer upp till sju barn samtidigt
Enkel att montera, uppblåsningstid på cirka 2 min
Vattenparken måste ha fläkten igång hela tiden
Pump kopplas till vanligt vägguttag (220-240V)
Vattenslang kopplas till din trädgårdsslang
Vattenparken kräver en yta på cirka 15 m2
Förpackningen innehåller följande: Vattenpark (rutschkana, pool), pump, vattenslang, reparationskit, markfäste, förvaringspåse samt bruksanvisning på SE, DK, NO, FI, GE, ENG

SKU: 2524101037531628 Categories: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “H2OGO! Hurricane Tunnel Blast Uppblåsbar Vattenpark”

There are no reviews yet.