Glas- och Vinprovning för två

Box Experience

895 kr

Mer info

Visste du att samma vin kan smaka olika beroende på vilket glas du dricker ur? Under den här upplevelsen får du lära dig allt om hur mycket glasets form betyder för doft och smak!
Prova 2 röda respektive 2 vita viner i upp till 7 olika glas
Garanterad Aha-upplevelse
Brett utbud/kunskap inom dryckesglas och tillbehör till livets goda
Upplev Glas- och Vinprovning för två i Stockholm
Glas från Riedel är ett respekterat begrepp bland vinproducenter och vinkännare i hela världen. Glastillverkarna göra olika kupor för olika typer av viner, till och med för olika druvor. Du får bland annat lära dig om hur samma vin kan smaka olika ur olika vinglas.
Har det hänt att du smakat ett fantastiskt vin som du sedan köpt hem och det inte alls smakade lika gott? Då kanske det var glaset som var skillnaden, glasen är nämligen formade för att koncentrera doftaromerna och styr varje vinsorts specifika smaker till den plats i munhålan där de bäst uppfattas och där du får ut mesta möjliga njutning.
Under 1,5 timme fördjupar vi oss ännu mer i smakernas värld och då vi till och med kan få ett surt vin att smaka himmelskt! En garanterat smakrik provning, köp upplevelsen Glas- och Vinprovning för två redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!

SKU: 9296600899164388 Category:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Glas- och Vinprovning för två”

There are no reviews yet.