Friluftskurs med vandring

Box Experience

995 kr

Mer info

Denna friluftskurs bjuder på skogs- och vildmarksvandring på några av Stockholmstraktens mest använda leder. Man vandrar 1-1,5 mil och du får lära dig mer om utrustning, vandringsteknik, första hjälpen mm. Vi lagar lunch tillsammans på stormkök!
Möt den vackra naturen på Sörmlandsleden eller Roslagsleden under en vandring på ca.1-1,5 mil
Laga en lunch tillsammans med gruppen på stormkök
Lär dig friluftslivets hemligheter
Du får en karta och annan kursmaterial på plats
Erfaren kursledare/guide lotsar dig genom upplevelsen
Under en endagskurs som denna, så får du lära dig mer om utrustning, vandringsteknik, första hjälpen mm. Vi lagar lunch tillsammans på stormkök. Kurserna genomförs på Sörmlandsleden och Roslagsleden!
Hur ska du klä dig när du ska ut och vandra? Hur väljer du utrustning såsom stormkök, liggunderlag, sovsäck, ryggsäck…Hur ska du packa ryggsäcken och komma iväg med en lätt packning? Få med dig lite kunskap om vandringstekniken och andra tips och trix samt en introduktion med första hjälpen.
Om RoslagsledenRoslagsleden går från Danderyd i Stockholms förorter till Grisslehamn vid Ålands hav! Här bjuds 19 mils vandring i runrik fornminnesbygd, genom orörda skogar med klara sjöar, i levande landsbygd med kossor och lamm, på historiska platser med kyrkor och slott, i skyddad natur med sällsynt fauna och flora och längs en kust som bjuder på klippor, klappersten och sand vid ett oändligt vackert hav.
Om SörmlandsledenSörmlandsleden är en 100 mil lång vandringsled som slingrar sig genom ett mycket omväxlande natur- och kulturlandskap samt förbi historiska minnesmärken. Där finns allt från öppna landskap till vildmark, sjöar i mängd och härliga kuststräckor. Längs leden finns rund-slingor i olika längder, från någon timmes vandring till en dagstur. För långvandraren finns möjlighet att övernatta i något av de många naturskönt placerade skärmskydden. Sörmlands-leden är nu 50 år och var föregångaren bland Sveriges låglandsleder. Den startar vid tunnelbanan i Björkhagen och går runt större delen av Sörmland.
Köp upplevelsen Friluftskurs med vandring redan idag, till dig själv eller för att ge bort som present!

SKU: 9296602056513153 Category:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Friluftskurs med vandring”

There are no reviews yet.