Flyg luftballong över Stockholm (2 pers)

Box Experience

5,190 kr

Mer info

Upplev en hisnande färd med luftballong för två över Stockholm och stadens underbara omgivningar! Att flyga luftballong är en spektakulär upplevelse som även ger en känsla av frihet eftersom flygningen sker under total tystnad och utan något motorbuller.
Flyg luftballong för två över Stockholm och dess omgivningar
Upplev stadens kända landmärken från ovan
Njut av Champagne efter färden (ingår)
Cirka 1 timmes flygning, 8-15 kilometer
Erfaren ballongflygare med tillstånd från Transportstyrelsen
Upplev att flyga luftballong för två över Stockholm
Att flyga luftballong har ända sedan slutet av 1700-talet varit ett populärt nöje och flygningarna har kanske till och med ökat i attraktionskraft i och med de andra flygsättens intåg. Att flyga luftballong är originellt och ger en enorm frihetskänsla!
Flygningen startar i närheten av Bromma Flygplats, exakt startplats bestäms först på samlingsplatsen och beror bland annat på vindriktningen och vindens styrka. Tillsammans med den erfarna ballongflygaren får ni vara med under uppackningen av luftballongen samt ta del av de övriga startförberedelser som krävs innan flygningen påbörjas.
Näst väntar en magisk tur i luftballongens värld, färden sker under total tystnad över huvudstadens takåsar! Exakt var man flyger beror på vindriktningen och vindstyrkan, men många gånger går det bra att flyga över centrala Stockholm. Uppe i luften infinner sig ofta en känsla av total frihet och världen där under som ser ut att tillhöra en miniatyrvärld!
Efter ballongfärden firar hela gruppen med champagne och alla får varsitt diplom som bevis på genomförd flygning. Köp upplevelsenFlyg luftballong för två över Stockholmredan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!

SKU: 9296600906351784 Category:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Flyg luftballong över Stockholm (2 pers)”

There are no reviews yet.