Flyboard för två utanför Göteborg

Box Experience

2,990 kr

Mer info

Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable{mso-style-name:”Normal tabell”;mso-tstyle-rowband-size:0;mso-tstyle-colband-size:0;mso-style-noshow:yes;mso-style-priority:99;mso-style-parent:””;mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;mso-para-margin:0cm;mso-para-margin-bottom:.0001pt;mso-pagination:widow-orphan;font-size:12.0pt;font-family:”Calibri”,sans-serif;mso-ascii-font-family:Calibri;mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-hansi-font-family:Calibri;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;mso-bidi-theme-font:minor-bidi;mso-fareast-language:EN-US;}
Upplev Flyboard i Stenungsbaden utanför Göteborg och känslanav att sväva fritt över vattnet! Flyboard är en kombination av akrobatik,flygning, dykning och vattenlek och passar perfekt som present eller somgruppaktivitet.
Prova på Flyboard utanför Göteborg (Stenungsbaden Yacht Club)
30 minuter flygtid var för två personer ingår
Genomgång av erfarna instruktörer
Lån av våtdräkt, hjälm och flytväst
Upplev Flyboard för två utanför Göteborg – Sväva fritt över vattnet
Flyboard är den perfekta kombinationen av akrobatik ochvattensport – upplev känslan utanför Göteborg i Stenungsbaden tillsammans medoss!
Flyboard går ut på att deltagaren står på en ”bräda” medwakeboard-bindningar. Brädan är kopplad till en 12 meter lång slang som i sintur är kopplad till jetstrålen från en vattenskoter. Med hjälp av strålen frånvattenskotern och två munstycken på brädan trycker en vattenstråle deltagarenflera meter ovanför vattenytan. Man ”styr” brädan och håller balansen med hjälpav fötterna!
Flyboard måste upplevas på egen hand för att fullt förståkänslan. Lån av hjälm, flytväst och våtdräkt ingår samt säkerhetsgenomgång avvåra erfarna instruktörer. Det finns även möjlighet att boka upplevelsen förhela grupper, perfekt för företagseventet, svensexan eller möhippan.
Köp upplevelsen Flyboard för två utanför Göteborgredan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!
OmFlyboard:Flyboard®skapades under 2011 av Franky Zapata flerfaldigvärldsmästare i jetski och tillika jetski tillverkare. Franky ville skapa ettnytt sportredskap som kombinerar skidåkning, akrobatik med flygning, dykningoch vattenlek och resultatet?
Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE

SKU: 9296600903836194 Category:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Flyboard för två utanför Göteborg”

There are no reviews yet.