Ferrari VS Lamborghini i Malmö (30 km)

Box Experience

2,895 kr

Mer info

Upplev två av världens mest populära och snabba sportbilar på en och samma gång! I denna upplevelsen får du chansen att testa två supersportbilar och själv jämföra vilken som ger häftigast känsla.
Upplev två supersportbilar i Malmö
Provkör Ferrari 458 Italia och Lamborghini Huracán
Jämför bilarna och avgör själv vilken som är din favorit
Total körning cirka 30 km (40 minuter)
Upplev Ferrari VS Lamborghini i Malmö (30 km)Att köra en riktigt supersportbil ger en känsla som är i princip omöjlig att beskriva – den måste upplevas! Denna gång ger vi alla bilfantaster chansen att själva avgöra vilken supersportbil som ger bäst känsla: Ferrari 458 Italia eller Lamborghini Huracán.
När du anländer till startplatsen för din körning i Malmö så hälsas du välkommen av den erfarna instruktören. Tillsammans går ni igenom körteknik och var alla reglage sitter. Därefter är det dags att ge sig ut på vägarna!
En lätt touch på pedalen gör att du hör mullret av ett riktigt monster! Nu följer cirka 15 kilometer motorvägskörning där du verkligen får chansen att känna på Ferrari 458 Italia’s alla egenskaper.
När första sträckan är avklarad och du börjar känna dig varm i kläderna är det dags att ge sig ut på nytt – denna gång för att testa feelingen i en Lamborghini Huracán! Efter ytterligare en tur i en av världens snabbaste sportbilar kan du själv avgöra vilken av bil som ger bäst känsla och i princip titulera dig som ”expert” på körning av supersportbilar. Om du inte haft smak på supersportbilar innan så har du det garanterat efter att du fått uppleva detta.
Köp upplevelsenFerrari VS Lamborghini i Malmöredan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!
Om Ferrari 458 Italia: 2-sits coupe med V8-motor,effekt 570 HK. Toppfart 325 km/h, F1 växellåda, 0-100 meter på 3,4 sek, bakhjulsdrift. Nypris 1,9 miljoner kr.
Om Lamborghini Huracán V10:2-sits coupe med V10-motor, effekt 610 HK.Toppfart 325 km/h, 7-växlad, 0-100 på 3,2 sek, 4-hjulsdrift. Nypris ca 1,8miljoner kr.

SKU: 9296600858807140 Category: