Familjemys på Utö i skärgården

Box Experience

3,995 kr

Mer info

Upplev Stockholms skärgård när den är som bäst! Längst ut i havsbandet är det lätt att bara vara. Njut av god mat och härlig skärgårdsnatur, passa på att hyra en cykel eller promenera till havet?
Upplev Stockholms skärgård & anrika Utö Värdshus
Boende i hotellstuga (röda stugorna ovan) ett dygn för två vuxna + två barn (3-15 år)
Specialkomponerad fyrarätters middag alt. julbord för två vuxna. Två barn väljer från en meny på plats
Värdshusets frukostbuffé
Upplev fräscht hotellboende med marin känsla i hotellstugorna för 2-5 personer, alla med pentry och en liten uteplats. Utö Värdshus består av en välrenommerad restaurang med svenska smaker i fantastisk skärgårdsmiljö. Värdshusets julbord är omnämnt som ett av Stockholms bästa. Det finns båttransport dagligen, året runt med Waxholmsbolaget från Årsta Brygga, Haninge.
Utö är idag en levande skärgårdsö året runt, ett flertal restauranger och caféer, cykeluthyrning och butiker ligger samlat i Gruvbyn. Men det är också nära till en klippa för sig själv vid vattnet eller en härlig promenad på lugna skogsstigar. Under en weekend i skärgården på Utö kan ni ta en cykelutflykt på vindlande vägar eller upptäcka historien kring gruvor och den gamla kvarnen.
På Utö finns dessutom aktiviteter som passar alla. Från fiskesafari, segling och kajakpaddling till strandbad, bastu, minigolf, tennis och boule. Vid högtider anordnas dessutom speciella event på ön – Fira påskhelgen med familjemys, påskpyssel och knattedisco eller fira Valborg med traditionsenlig brasa och smörgåsbord!
Perfekt att ge bort som present till barnfamiljen som behöver komma bort från vardagen en stund! Köp upplevelsen Familjemys på Utö i skärgården redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!

SKU: 9296600899272195 Category:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Familjemys på Utö i skärgården”

There are no reviews yet.