Curling på matta i Stockholm (från 8 pers)

Box Experience

7,695 kr

Mer info

Pröva på curling på matta i Stockholm! Curling är en rolig och social gruppaktivitet som passar alla. Två lag spelar mot varandra per bana, vi har totalt 3 stycken banor. Curlingbanorna är mobila och kan användas såväl utomhus som inomhus, allt som behövs är en större plan yta för att sätta upp banorna!
Curling är en social och trevlig aktivitet som trots sitt lugna tempo ändå har ett tävlingsmoment. Gruppen delas in i lag som tävlar mot varandra på banan/banorna. (Finns tillgång till 3 banor om ni är en större grupp) Matcherna blir korta och intensiva för att hålla stämningen uppe och för att det ska vara spännande även för de som för en kort stund är publik. Curlingen körs på specialmattor med “stenar” som är vaxade för att ge de bästa glidet, men även för att ge en så realistisk känsla som möjligt.
Vi kan ta emot grupper på upp mot 50 personer i denna aktivitet, ring oss på 08-652 90 00 eller maila på info@boxexperience.com för mer information. Tveka inte, boka Curling på matta i Stockholm redan idag!

SKU: 9296600898158151 Category:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Curling på matta i Stockholm (från 8 pers)”

There are no reviews yet.