Camping dusch


Självpppvärmd campingdusch för semestern!

Håll dig ren och fin i sommar när ni är ute och campar. Häng upp i ett träd och njut av en avkopplande dusch. Nu behöver du aldrig stå och vänta på en dusch att bli ledig.
Placera campingduschen i solen för uppvärmning innan användning.

169 kr

Buy product

Med denna camping dusch även kan värma upp vattnet upp till 43 º  på cirka 3 timmar. På en dag med en temperatur på ca 30 ° C tillåter den speciella väskan med svart polyvinyl att vattnet värms upp till 43 º C på cirka 3 timmar med utsättning för solljus. Kapacitet: 1,5 lt.

Den bärbara camping dusch är perfekt för camping, vandring eller andra utomhusaktiviteter där det inte alltid är lätt att hitta en varm dusch. Användningen är väldigt enkel, fyll solduschen med vatten och lägg den i solen under 1-3 timmar beroende på hur varmt du vill ha det.

Före användning rekommenderas det att tvätta insidan av påsen med varmt vatten och en matsked bikarbonat. Varning: Vattnet i duschen kan nå 50ºC, innan du använder det bör du prova temperaturen och vid behov tillsätta kallt vatten.

Men när det kommer till att hålla sig ren kan det ibland vara lite besvärligt när man är ute på campingen eller friluftsvandrar. Ibland är duschköerna för långa, ibland känner man inte för att dela duscha eller så är det för lång att ta sig till campingduschen. Lösningen för detta problem har vi! Campingdusch, som du själv fyller med 15 liter vatten, hänger den i ett träd och njut en varm och avkopplande dusch. Innan användning placerar du duschen i solen som väldigt snabbt värms upp och värmen regleras av hur lång tid ni väljer att låta den stå i solen.

  • Rymmer 15 liter
  • Värms upp i solen
  • Levereras med snöre och krok för upphängning
  • Munstycke med på och av möjlighet
  • Vikt 200 g
SKU: BB-2010-SOLAR Category: Tags: , , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Camping dusch”

There are no reviews yet.