-40%
,

Burning Zombie Maskeraddräkt – One size

Partykungen

299 kr 499 kr

Mer info

Den här zombien var så sugen på människokött att den vandrade genom eld för att få det! Vi vet inte hur det gick för människan vid eldsvådan men zombien blev riktigt illa tilltygad i alla fall. Skräm polarna ordentligt genom att ta på dig denna asballa zombiekostym, med uppbrunnet ansikte, snuskigt långa fingrar och en blottad, sönderruttnad bröstkorg! Det kommer att bli en succé!
Burning Zombie Maskeraddräkt inkluderar en mask som träs över huvudet med hjälp av en huva som sitter fast i ansiktet. Ansiktet på masken är tillverkat i tunn gummi, har hål för ögonen och ser ut som ett brännskadat zombieansikte med uppbrunnen näsa och överläpp. Tungan sticker ut och tandköttet blöder. Den övre delen av ansiktet är täckt av ett svart tyg som går att se igenom. Det svarta tyget hänger över huvudet och ner över ryggen och bröstet i trasor. En vid svart- och sotfärgad överdel med små hål här och där, olika långa söndertrasade ärmar och trasig effekt nertill, ett par byxor i samma stuk följer också med!
På framsidan av tröjan sitter en protes i mjuk gummi föreställandes ruttna revben och över hänger svarta tygtrasor i olika längder. Nacken har en öppning som stängs med kardborreband för lättare påklädning. Tunna, svarta handskar med extra utstickande fingrar i olika längder. Fingertopparna är stoppade med ett mjukt material. Skor ingår ej.
Storlek: One size (vuxen).

SKU: 2524100284038672 Categories: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Burning Zombie Maskeraddräkt – One size”

There are no reviews yet.