Ansiktsbehandling, Träning & Spa Sturebadet

Box Experience

1,395 kr

Mer info

Upplev en klassisk ansiktsbehandling på Sturebadet som är anpassad efter just dig. Den unika miljön som det anrika badet har att erbjuda är en upplevelse i sig. I denna upplevelse får deltagaren njuta av en heldag på Sturebadet och toppa dagen med en välgörande behandling. Fri träning och spa ingår!
En unik miljö och upplevelse på Sturebadet
Ansiktsbehandling 50 min anpassad efter din hy
Entré till Sturebadets spa-avdelning och gym och gruppträning
Se aktuellt schema för gruppträning:www.sturebadet.se/grupptraning/
Tillgång till Turkiska Badet, se fliken “Öppettider och övrig info” ovan
Upplev Ansiktsbehandling, träning & spa på SturebadetUpplev en ansiktsbehandling på Sturebadet där anläggningens professionella hudterapeut ger din hy den allra bästa behandlingen som finns.
Behandlingen inleds med rengöring och hudanaly, därefter kan du och din terapeut välja bland följande moment; peeling, ångbehandling, portömning, ansiktsmassage, mask, handmassage eller hårbottenmassage. Självklart är alla produkter speciellt anpassade efter just din hudtyp.
Före eller efter din ansiktsbehandling kan du njuta på Sturebadets spa, träna på gym och delta i någon av de gruppträningar som finns att tillgå.
Köp upplevelsen Ansiktsbehandling, träning & spa på Sturebadet redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!

SKU: 9296600865850786 Category:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ansiktsbehandling, Träning & Spa Sturebadet”

There are no reviews yet.