Aerobaticflyg – Akrobatisk flygning med G-krafter

Box Experience

3,795 kr

Mer info

Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable{mso-style-name:”Normal tabell”;mso-tstyle-rowband-size:0;mso-tstyle-colband-size:0;mso-style-noshow:yes;mso-style-priority:99;mso-style-parent:””;mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;mso-para-margin:0cm;mso-para-margin-bottom:.0001pt;mso-pagination:widow-orphan;font-size:12.0pt;font-family:”Calibri”,sans-serif;mso-ascii-font-family:Calibri;mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-hansi-font-family:Calibri;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;mso-bidi-theme-font:minor-bidi;mso-fareast-language:EN-US;}
Följ med upp i luften med Aerobaticflyg – Flyg i höghastighet och upplev G-krafter upp till 7G! Tillsammans med expertpiloten fårdu uppleva en akrobatisk flygning där man utnyttjar flygplanets effekter tillmax.
Akrobatisk flygning i hög hastighet med nervkittlandemanövrar
Upplev G-krafter upp till 7G
Välutbildade piloter inom konstflygning håller i upplevelsen
Adrenalinkick och minne för livet
Upplev Aerobaticflyg,en akrobatisk flygning med G-krafterHäng med upp i luften med Aerobaticflyg – På köpet får du enriktig adrenalinkick och ett minne för livet! Upplevelsen på Uppsala Flygklubbbörjar med en genomgång tillsammans med piloten om hur flygpasset ska läggasupp och vilka förväntningar du har på flygturen.
Målet med varje flygning är att överträffa dessaförväntningar och att man ska landa med ett stort leende på läpparna! Eftergenomgången bär det av ut till flygplanet för säkerhetsinstruktioner avseendeflygplanet samt fallskärmen som är ett krav inför varje flygning.
Väl uppe i luften väntar en hisnande färd i hög hastighet ochmed nervkittlande manövrar! Under 20 minuter kommer du få uppleva allt det somni har kommit överens om under genomgången, och lite till. När ni landat väntaren ”debreifing” om hur flygningen gick till och hur det kändes.
Alla piloter som håller i upplevelsen är licensierade förkonstflygning och har lång erfarenhet inom avancerad flygning. Många utbildaräven blivande piloter inom området. Uppsala Flygklubb är mycket gästvänligt förvänner och familj vill följa med och titta, det finns till exempel dusch,toalett och kiosk på området.
Köp upplevelsen Aerobaticflyg – Upplev en akrobatiskflygning med G-krafter redan idag, till dig själv eller för att ge bort somuppskattad present!

SKU: 9296600905165862 Category:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aerobaticflyg – Akrobatisk flygning med G-krafter”

There are no reviews yet.